Nestekjærlighet og omsorg for andre

I Akasia Sartorlunden barnehage setter vi fokus på nestekjærlighet og omsorg for andre. Vi har et årlig solidaritetsprosjekt som vi jobber med opp mot FN - dagen.

Ved å jobbe med et solidaritetsprosjekt får barna mulighet til å lære om andre kulturer, levemåter og hvordan andre barn lever i forhold til oss.

Vi har fokus på at ikke aller er i samme situasjon som oss, og at det er viktig å hjelpe når vi kan. Gjennom solidartitetsprosjektet får barna i Akasia Sartorluden barnehage erfaring med at barn kan hjelpe andre barn.