Skolestarterne

Øygarden kommune vektlegger tett oppfølging til skolestarterne for å skape trygghet og har gode prosedyrer for å skape en god overgang mellom barnehage og skole. Det er knyttet mye spenning til det å være en førskolegruppe, og det er viktig for oss å legge grunnlaget for at barna har tro på seg selv, er omsorgsfulle og trygge på skolehverdagen.

Skolene i nærområdet blir turmål for førskolegruppen. Vi vektlegger å få til et godt samarbeid med skolene og er i jevnlig dialog når det nærmer seg skolestart.